top of page
  • Foto van schrijverRené Harmsen

Welkom bij Pistepret.nl: waar de sneeuwgekte begint!


Hey hallo daar! Wat leuk dat je bij ons langskomt. Wij zijn Dave en René, de twee sneeuwgekke gasten achter Pistepret.nl.


We moeten iets bekennen... We zijn eigenlijk compleet wintersportverslaafd. Serieus, als het aan ons lag, zouden we elke dag van het jaar in de sneeuw staan. Maar ja, het leven heeft zo zijn verplichtingen. We moeten af en toe naar de tandarts (yikes!) en oh ja, boodschappen doen schijnt ook belangrijk te zijn.


Maar hé, laten we niet bij de pakken neerzitten! Daarom hebben we deze website opgezet. Hier kunnen we onze ongebreidelde passie voor skiën en wintersport met de rest van de wereld delen. We hebben het over de beste pistes, de meest legendarische après-ski's en zelfs de meest bizarre wintersport gadgets die je ooit hebt gezien.


Dus, ben jij ook zo'n wintersportgek? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar deze ijskoude maar ó zo leuke hobby? Hoe dan ook, je bent bij ons aan het juiste adres!


Nu, we snappen dat je niet fysiek bij ons op de stoep kunt staan. Maar we willen je wel van harte uitnodigen om onze virtuele wereld binnen te stappen. Neem een kijkje op onze website en laat je meeslepen door alle wintersportinformatie die we voor je hebben verzameld. We beloven je dat je je geen moment zult vervelen en dat je allerlei nieuwe inzichten zult opdoen over deze waanzinnige hobby.


Dus, kom er gezellig bij en ontdek de geweldige wereld van wintersport op Pistepret.nl. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te laten zien waarom wij zo dol zijn op skiën en alle winterse avonturen daaromheen.

bottom of page